Airbus, най-големият производител на самолети в Европа, обяви планове да превърне

...
Airbus, най-големият производител на самолети в Европа, обяви планове да превърне
Коментари Харесай

Airbus ще превръща трюмовете в спални помещения

Airbus, най-големият производител на самолети в Европа, разгласи проекти да превърне самолетните трюмове в пространства за сън и релакс за пасажерите, оповестява Telegraph. Проектите бяха показани през вчерашния ден на годишното ревю за въздухоплавателни средства в Хамбург, дружно с редица други нововъведения. 

Френският колос си партнира с доставчика на авиационно съоръжение Zodiac Aerospace, дъщерно сдружение на френската галактическа компания Safran, за да сътвори концепцията, която би могла да даде на пасажерите в икономична класа опция да заменят седалките за кревати или да прекарат времето в работно помещение с бюро или в детски център за игра. 

Зоната ще бъде недостъпна за пасажерите по време на политане или кацане. Новите пространства ще се вместят в точните размери на съществуващото товарно пространство на въздухоплавателното средство, оставяйки структурата на самолета, нейния товарен под и натоварваща система недокоснати. Модулите са проектирани за елементарно премахване. 

На ревюто в Хамбург бяха показани умалени макети с разнообразни типове модули, в това число двуетажни кревати, детска площадка с играчки и работни пространства с заседателни зали и бюра. Скиците посочваха и зони с питейни заведения и медицински център. В централата на Airbus в Тулуза могат да се видят и макети в действителни размери.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР